• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Vragen of hulp nodig? 0541-222222


Naar boven

Scotch & Soda

(0)
Scotch & Soda
Scotch & Soda bij Koopman Mode

Scotch & Soda is bij Koopman Mode in de winkel. Bezoek de shop-in-shop van Scotch & Soda op de herenafdeling voor een groter aanbod uit de laatste collectie van Scotch. 

contact winkel
 
Over Scotch & Soda 

Het trendy herenmerk Scotch & Soda bestaat al sinds de jaren 80, maar het merk is opnieuw leven ingeblazen door drie nieuwe eigenaars in 2001. 

Kenmerken van Scotch & Soda

Bij Scotch & Soda staat het kledingstuk centraal. Er wordt veel aandacht besteed aan materiaal en afwerking. Van de binnen en buitenkant heeft Scotch & Soda unieke en kwalitatieve producten. Scotch & Soda is klassiek en elegant, maat door het gebruik van kleuren, prints en invloeden vanuit de hele wereld is het vooral trendy en jong.

Scotch & Soda bij Koopman Mode

Scotch & Soda is bij Koopman Mode in de winkel. De shop-in-shop van Scotch & Soda vind je op onze de trendafdeling. Wij hebben een veelzijdige collectie van chino’s, broeken, t-shirts en truien. 
Koopman Mode in Tilligte is de one-stop modezaak in Twente. Met 3200 m2 en meer dan 200 merken is de keuze enorm met fashion voor het hele gezin. Ook ben je van harte welkom in ons Fashioncafé voor een gratis kopje koffie of thee. Lees hier alles over de winkel.

Heb je overige vragen? Neem contact op met onze klantenservice. Wil je op de hoogte blijven van het laatste fashion news en de laatste acties en aanbiedingen. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.