• Meer dan 200 merken
  • 3200 M2 vierkante meter
  • Personal stylist
  • Gratis parkeren
  • Eigen atelier
  • Gratis kopje koffie

Vragen of hulp nodig? 0541-222222


Naar boven

Nikkie Plessen

(0)

Nikkie bij Koopman Mode

NIKKIE voor dames is verkrijgbaar in de winkel. Op onze trendafdeling vind je chique tops en stijlvolle jurken, maar ook vrouwelijke T-shirts en verschillende basics van NIKKIE. Daarnaast vind je op onze Kids-afdeling een uitgebreid assortiment NIK&NIK-kleding voor jongens en meisjes. 

Contact winkel
 
NIKKIE: Elegante looks met een edgy randje 
Over NIKKIE

NIKKIE is een trendy fashion merk en in 2011 gelanceerd door ontwerpster Nikkie Plessen. Het merk behoort tot een van de snelst groeiende Nederlandse fashion brands. Met een hoofdkantoor in onze hoofdstad en vele shop-in-shops in de meest toonaangevende Europese en Aziatische warenhuizen, bezit NIKKIE over internationale allure. Ook heeft de eigenaresse onlangs haar eigen kinderlijn gelanceerd, beter bekend als NIK&NIK.

Kenmerken van NIKKIE

Met haar vrouwelijke, sexy, elegante en stoere designs steelt NIKKIE de harten van vrouwelijk Nederland. De kracht van het merk ligt in de modieuze high-end ontwerpen van luxe materialen. De items van NIKKIE zijn draagbaar voor overdag én tijdens het nachtleven en bieden de mogelijkheid om eindeloos te combineren. Met haar uitgesproken stijlen en herkenbare looks heeft NIKKIE in korte tijd een sterk DNA in de fashion industrie gecreëerd.

NIKKIE bij Koopman Mode

NIKKIE voor dames is verkrijgbaar in de winkel.Op onze afdeling Gespot! vindt u chique tops en stijlvolle jurken, maar ook vrouwelijke T-shirts en verschillende basics. NIKKIE biedt de perfecte kleding voor zakelijke gelegenheden, maar ook voor gezellige avondjes uit. Daarnaast vindt u op onze Kids-afdeling een uitgebreid assortiment NIK&NIK-kleding voor jongens en meisjes. NIK&NIK is verkrijgbaar in de maten 4-16. 

Koopman Mode in Tilligte is de one-stop modezaak in Twente. Met 3200 m2 en meer dan 200 merken is de keuze enorm met fashion voor het hele gezin. Ook ben je van harte welkom in ons Fashioncafé voor een gratis kopje koffie of thee. Lees hier alles over de winkel.

Heb je overige vragen neem contact op met onze klantenservice. Wil je op de hoogte blijven van het laatste fashion news en de laatste acties en aanbiedingen. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.